Kinderen en natuur; twee thema’s die als een rode draad door mijn leven lopen en alles bepalend zijn voor wie ik ben en hoe ik leef.

Als professional ben ik vooral bekend als RIS. Bureau RIS is mijn ontwerpbureau waarmee ik, samen met mijn man, speelnatuur en groene schoolpleinen ontwerp. In mijn ontwerpen kan ik veel creativiteit kwijt en door de aanleg van die vele avontuurlijke, groene speelplekken draag ik mijn steentje bij aan het vergroenen van Nederland en het vergroten van de biodiversiteit.
Maar mijn passie voor kinderen en natuur gaat veel verder!
Vandaar dat ik Kind en Natuur ben gestart. Via deze website en bijbehorende social media, wil ik meer bewustwording creëren onder ouders. Want de natuur biedt ons zóveel. Niets zweverigs, niets ingewikkelds, maar simpelweg geluk, plezier, gezondheid en rijkdom.

De natuur biedt ons zóveel. Niets zweverigs, niets ingewikkelds.
Maar simpelweg geluk, plezier, gezondheid en rijkdom.

De maatschappij vraagt veel van ons, tenminste, zo ervaar ik dat geregeld. Het helpt mij om dan weer even te focussen op wat ík belangrijk vind, dat wat mijn leven zin geeft. En dan kom ik altijd weer uit bij Kind en Natuur.

Kinderen hebben recht op avontuur! Samen met mijn man en onze 3 kinderen gaan wij op zoek.
Ik hoop dat wij jou kunnen inspireren om – net als ons- te zoeken naar die waardevolle momenten van vrijheid en klein geluk!

ps: benieuwd naar onze ontwerpen van groene schoolpleinen en speelnatuur? Neem dan een kijkje op www.bureauRIS.nl